Lære på best mulig måte

I dette blogginnlegget, gikk oppgaven ut på hvordan måter man lærer best på. Jeg har video under Har jeg og Arben Fera , siste igjennom forskjellige måter vi lærer best på. Vi mener selv, gjennom mange år med skolearbeider og sønner på den perfekte studieteknikk, har kommet til en egen produsent studieteknikk. Jeg har aldri plukket opp mye fra forelesere og andre, som lærer bort studieteknikker. På dette nettstedet har jeg opplevd å lære individuelt, og på mennesket kan du komme frem til det som passerer og selv best. I videoen under ser du et par eksempler på hvordan vi mener at vi lærer best.

Vi har også tatt for oss noen få grunnleggende før vi melder noen av punktene vi snakker om er viktige. For eksempel, skriver vi i HR, mange tekster med drøfting og uten et spesifisert svar. Her er det derfor viktig med informasjon fra andre som ikke nødvendigvis tenker helt likt som deg selv. På denne måten får man et mer reflektert svar, som bærer preg av at du klarer å argumentere objektivt for flere sider i en sak enn å bare argumentere for dine egne tanker.

2 Replies to “Lære på best mulig måte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *